Ik doe dat 1 voor 1 in kleine bakjes en daarna doe ik ze in een grote kom.
Bij het eigeel doe je de suiker en dit klop je luchtig op.
Klop bij het eigeel een snufje zout, een theelepel citroenrasp en 1 zakje vanillesuiker.
Klop nu het eiwit op. Het moet zo stijf zijn dat je de kom op de kop kunt houden zonder dat het eruit valt.
Daarna spatel je het eigeel en het eiwit door elkaar.
Als dit goed gemengd is mag de bloem erbij.
Ook dit spatel je er rustig door.
Giet je beslag in de kom en bak af op 180 graden 20-30 minuten.
Temperatuur en tijd is heel erg afhankelijk van je oven! Blijf er dus bij.
De biscuit mag niet donkert worden.
Laat helemaal afkoelen.
De glazuur
Benodigden voor de glazuur:
10 eetlepels poedersuiker, 1-2 eetlepels water, kleurstof
Doe de poedersuiker in een bakje
Voeg water toe
Roer tot je een dik papje krijgt
Voeg kleurstof toe
Roer tot je de gewenste kleur hebt.
De fondantbloemen
Bekijk de video om te zien hoe je fondant bloemen maakt. Je hebt nodig: fondant en water+ glazuur.
Als je in de rechterbovenhoek klikt zie je hoe je de taart versiert.